HJULETRÆNING med barnevogn

FIT MED BABAY…

FRISK LUFT, SKØN NATUR, SAMVÆR IMG_0988MED ANDRE MØDRE – GENFIND DIN STYRKE!

Motion og let styrketræning i naturen.

Træning for mor på BABYS præmisser  Hele året…

Din krop skal i gang igen! Et godt sted at starte, er i naturen…. SE VIDEO

HVER TORSDAG KL. 11.00 FRA SKODSBORG ST.

Du kan træne ved at have medlemskab

TILMELD DIG VED AT SKRIVE EN MAIL for at høre om der er plads på holdet.

moc.liamg@ssentifvoksgrobsdoks

Er du forhindret i at komme en af gangene kan du vælge et andet hold den uge. Onsdag kl. 11.15 kan du have baby med på BLØD SKOVFIT

Den friske luft er en VIGTIG  faktor i vores træning og målet er at få et stykke af naturen IMG_4662med hjem.

VIL DU GERNE HAVE ET HOLD I NÆRHEDEN AF DIG OG BABY?

For at få Hjuletræning til din by skal du samle mindst 8 mødre. Skriv en mail og så kan vi måske sammen få et hold op at køre i nærheden af dig moc.liamg@ssentifvoksgrobsdoks

Mødre siger:

Marie-Louise nielsen”Da jeg havde født mit andet barn, havde jeg virkelig svært ved at finde tiden til at begynde at tænke på at få min krop tilbage på plads igen. Jeg har aldrig været god til at træne på regelmæssig basis og har altid haft 100 gode undskyldninger for, hvorfor jeg ikke lige kunne den dag alligevel.

Alt det er ændret nu efter et forløb hos Jeanett!!

Jeg har trænet fast to dage hver uge og har langsomt men sikkert fundet mig selv igen:)
Min lille pige elsker de dage, vi er i skoven, og hvis hun har en dårlig dag, så nusser Jeanett med hende, imens hun får mig til at tonse rundt så både pulsen og styrken får sig en tur:)

Det er vildt at træne i skoven i alt slags vejr. Det giver så meget energi og velvære, og ligemeget hvor få timers søvn, jeg har fået, så har de timer i skoven reddet mit humør, givet mig overskud og bedst af det hele, så har jeg fundet min krop igen:)

Tak Jeanett!!”

Mari-Louise Bro larsen “Jeg går til skovfitness for mødre og babyer. Det er så fedt at komme i skoven på alle årstider med Jeanett, mine tvillinger og de andre mødre og deres dejlige babyer. Vi får trænet efter vores individuelle niveau, og har den sødeste babysitter i Jeanett, så vi kan fokusere på træningen”.

IMG_4681