Træningsform

Inspirationskilden til træningsformen i Skovfit.dk, er hentet fra bl.a Japan, da idemager bag konceptet – Jeanett Debb – har mange ture til solens land bag sig. Og med en opvækst i Skodsborgs smukke skov hvor både urtepluk og naturlig træning var en del af hverdagen, har hun i dag sammensat en træningsform der i dag glæder rigtig mange mennesker – Naturlig nordisk naturtræning med et strejf af Japan…

Japansk inspiration:Jeanett oplevede med fascination hvordan hele arbejdspladser i Japan var samlet i firmaets nærliggende park eller gård iført arbejdstøj (jakkesæt) og udførte deres traditionelle japanske morgengymnastik. Gymnastikken bygger på kattens mange udstræk i løbet af en dag. Japanerne er det folkefærd der bliver ældst og som har en meget høj effektivitet på arbejdspladsen. Dette synes hun var værd at kigge på.

En kaffepause/rygepause der  blev skiftet ud med 15 minutters frisk luft med japansk punktlighed og bevægelse af hele kroppen, tog hun med sig i kufferten hjem.

Elementer fra den japanske kampsport med stave blev tilføjet derhjemme i den danske skov  – (med lidt input fra kaptajn Jespersen oprindelige morgengymnastik med stav) samt mange års fitnesstræning med styrketræningen i centrum. Oven i det blev inspiration fra yogaen og mentaltræning i naturen lagt oven i. (Skovfulness) Alle elementerne indgår i større eller mindre omfang alt efter hvilket hold man kommer på -og er tilpasset de fire årstider. Det er det der i dag er blevet til skovfit.dk – (Som NatureFit bygger på)

Tal med Jeanett Debb om hvad der passer jeres arbejdsplads. TLF 41288929 mail@kulnatur.dk

index

Japanerne har siden 1928 lavet fælles morgengymnastik for at forbedre den nationale sundhed. Japan er i dag det folkefær der lever længst.

taiso Japan

Det er i alle samfundslag du ser japansk morgengymnastik i parker, på firmaets parkeringspladser…. Booster energien ,styrker kroppen og mental fokus effektiviseres af frisk luft og bedre samarbejde med kroppen.

 

Naturlig træning i den danske skov

Naturlig træning i den danske skov