Træningsform til firmaer

SE FIRMATRÆNING

Henvender sig til firmaer og kommuner med henblik på at forbedre folkesundheden og effektiviteten på arbejdspladsen. Vi kommer ud til jeres arbejdsplads og finder træningsmuligheder i jeres omgivelser.

Inspirationskilden til træningsformen i Skovfit.dk, er hentet fra Bl.a Japan, da idemager bag konceptet – Jeanett Debb – har mange ture til solens land bag sig. Og med en opvækst i Skodsborgs smukke skov hvor både urtepluk og naturlig træning var en del af hverdagen, har hun i dag sammensat en træningsform der i dag glæder rigtig mange mennesker – Naturlig nordisk naturtræning med et strejf af Japan…

Japansk inspiration:Jeanett oplevede med fascination hvordan hele arbejdspladser i Japan var samlet i firmaets nærliggende park eller gård iført arbejdstøj (jakkesæt) og udførte deres traditionelle japanske morgengymnastik. Gymnastikken bygger på kattens mange udstræk i løbet af en dag. Japanerne er det folkefærd der bliver ældst og som har en meget høj effektivitet på arbejdspladsen. Dette synes hun var værd at kigge på.

En kaffepause/rygepause der  blev skiftet ud med 15 minutters frisk luft med japansk punktlighed og bevægelse af hele kroppen, tog hun med sig i kufferten hjem.

Elementer fra den japanske kampsport med stave blev tilføjet derhjemme i den danske skov  – (med lidt input fra kaptajn Jespersen oprindelige morgengymnastik med stav) samt mange års fitnesstræning med styrketræningen i centrum. Oven i det blev inspiration fra yogaen og mentaltræning i naturen lagt oven i. (Skovfulness) Alle elementerne indgår i større eller mindre omfang alt efter hvilket hold man kommer på -og er tilpasset de fire årstider. Det er det der i dag er blevet til skovfit.dk – (Som NatureFit bygger på)

Tal med Jeanett Debb om hvad der passer jeres arbejdsplads. TLF 41288929

index

Japanerne har siden 1928 lavet fælles morgengymnastik for at forbedre den nationale sundhed. Japan er i dag det folkefær der lever længst.

taiso Japan

Det er i alle samfundslag du ser japansk morgengymnastik i parker, på firmaets parkeringspladser…. Booster energien ,styrker kroppen og mental fokus effektiviseres af frisk luft og bedre samarbejde med kroppen.

 

Naturlig træning i den danske skov

Naturlig træning i den danske skov