Udtalelser


” Skovfittere ” udtaler:

Ole 77 år: Jeg fik for 12 år siden en blodprop i hjernen. Har gennemgået en lang række indendørs optræning. Men først da jeg for 5 år siden fik kontakt med Skovfit og startede på “det bløde hold” begyndte der for alvor at ske fremskridt. Nu deltager jeg 2 gange om ugen på holdene Skovfit for alle og søndagsskovfit. Det i sig selv og samværet med andre naturglade personer i skoven, har betydet meget i min forbedring
Rikke 47 år: Jeg går på Turbo-holdet for 3. År i træk. Arbejder som psykiater / specialist i depression og bipolar lidelse. (overlæge Psykiatrisk Center København, Rigshospitalet) ”Jeg er overbevist om at det har effekt at flytte træning ud i naturen. Udover den fysiske effekt af god hård træning tilfører naturen kvaliteter som i høj grad gavner det mentale, psykiske helbred. Dette forstærkes yderligere af socialt samvær med naturglade mennesker”
Lis – 80 år jeg går til skovfit på 3. År. På holdet blød skovfit tages der hensyn til os alle – vi går i et roligt tempo men får alligevel pulsen op og brugt alle vores muskler i blid styrketræning i skoven. Vores koordinering, balance og smidighed sker i de skønneste omgivelser.
.
Mie 45 år: Jeg har gået til Skovfulness da jeg gik ned med stress. Skovfulness er udstræk i skoven med læren om skovens urter. Nu er jeg tilbage på arbejdsmarkedet men når holdet Skovfulness starter op til foråret med urternes udspring – springer jeg med. Jeg er slet ikke i tvivl om at træning i skoven med brug af alle sanser kan gøre noget ved et stresset sind.
Benedikte 69 år: 10 kg lettere og med et højere humør kan jeg kun anbefale at gå til skovfit. Jeg mistede min mand for 4 år siden… Fandt både et skønt træningscenter men også et fællesskab i foreningen som er en frynsegode man får oven i, hvis man har lyst til det. Her er plads til alle. (Går på holdene -, Turbo, Skov-qigong og Søndagsskovfit)
 
Søren Rahbek fra Klampenborg er en af medlemmerne i
skovfit.dk
Han siger: 
Skovfit har målt min fysiske alder, som nu er hele 15 år lavere end hvad der står i min dåbsattest. Det skyldes bl.a skovfit motion i kombination med en justering af min daglige kost.
I tillæg har skovfit forbedret min hukommelse, ligesom jeg tænker hurtigere og mere kreativt. -og så lige en ekstra detalje: jeg har haft en kold skulder i tre år, som har været under behandlign efter alle kunstens regler – uden effekt. Skovfit har nu reduceret den kolde skulder med noget der ligner 50 %, og mere er nok på vej. 
Skovfit er en dejlig måde at motionere på – mere livgivende end nogen anden motionsfor jeg har prøvet”.

Billede 24Lisbeth Bredved 62 Vedbæk Det er en stor fornøjelse at være til Skovfitness både for krop sjæl styrke og ikke mindst det sociale. jeg nyder det hver eneste gang, uanset vejret. Jeg har trænet en skulderskade væk i den periode jeg har været med og føler mig i fysisk bedre form end jeg har gjort i årevis. Det bedste jeg nogensinde har gået til.

 

 

Kasper Yvind 44 år Søborg Jeg træner flere gange om ugen og det har hjulpet min styrke gevaldigt. Har faktisk aldrig været stærkere rent fysisk og glæder mig over at det er muligt at træne styrke uden for.  

Er ikke glad for indeklimaet i et typisk fitnesscenter og elsker at at jeg kan få trænet her på en effektiv måde – i meget inspirerende omgivelser og frisk luft..        .

 

MOR OG SØN

Bettina Neumann 52 år Vedbæk Skovfitness er det bedste jeg nogensinde har gået til.. Som nakke opereret og kronisk smerte patient har Jeanett med sin fantastiske trænings form og dygtighed til at se på os individuelt, formået at få styrket mig i en sådan grad, at jeg har et skønt overskud af energi. Derudover er jeg så heldig, at træne med min datter på 22, som
er ligeså vild med jeanett og skovfitness som jeg. Og af og til er min søn også med. Skovfit er for hele familien da vi kan træne sammen på flere niveauer.

Emil Neumann 18 år Vedbæk Dejlig natur, og en god
varieret træning til hele kroppen. Især hvis man tager “slyngen” med.

IMG_0233Linda Elvira Nielsdatter Gravesen 42 år Nørrebro

Jeanett Debb har skabt noget helt unikt gennem KulNaturforeningen, og det er vi mange i
alle aldre, der føler os meget berigede af.
Vi kommer glad og gerne langvejs fra for at få frisk luft under vingerne og for at indånde skovens dufte.
Når vejret arter sig, og man lytter til skoven, hvilket er en vigtig del af Jeanett Debbs skovfulnessprogram, oplever man at være ét med omgivelserne.
Det er således både en sanselig og healende oplevelse, man får forærende oveni motionen.
Men også når vejret ikke arter sig, er oplevelsen af motion og velvære i skoven en dejlig måde at berige sin dag på.

Jeg har nu opleBillede 5vet skovfitness i 3 år og det er meget vanedannende. Jeg valgte det da det er styrketræning. Opbygning af muskler styrker også knoglerne og det er meget vigtigt for alle 50+ere – mænd som kvinder. Små hold hvor Jeanett tæller forlæns og baglæns så vi lige får det sidste med. Prøv det – for din skyld. Vi har det meget hyggeligt på holdene.  (jeg går iøvrigt til skovfitness sammen med min kone)

Jens Clausen Hørsholm

 

IMG_6637Jeg nyder følelsen i min krop og duften af naturen på tæt hold, det sociale og i alle aldre. Det er pragtfuldt. Jeg sætter stor pris på deltagelsen og gør alt for at kunne deltage så mange gange om uge det kan lade sig gøre arbejdsmæssigt. Jeg holder meget af træneren Jeanett som er meget afvekslende, inspirerende og kærlig også for vores svagheder. Total nydelse og stor anbefaling fra mig.

Nina Fisker 59 år, Trørød,