MEDLEMSKAB – bliv medlem

Du kan vælge mellem følgende medlemskaber hos Skovfit.dk. Klik på knapperne og gå direkte til tilmelding, eller læs mere om de enkelte medlemskaber herunder.

Er du i forvejen medlem af KulNaturforeningen? Så send os en mail på mail@skovfit.dk, og skriv hvilke(t) hold og abonnement du ønsker at være på, så flytter vi dig over, og abonnementet opkræves herefter automatisk.

 

 1. BASISMEDLEM LÆS MERE TRYK

  Pr. mdr. 275 kr.(Medlemskab af KulNaTur-foreningen Skodsborg er inkluderet ved oprettelse.) 

 2. VIP-MEDLEM 

  Pr. mdr. 425 kr. SE MERE HER (Medlemskab KulNaTur-foreningen Skodsborg er inkluderet ved oprettelse.)

 3. Familierabat som familiemedlem til et basis- eller VIP-medlem kan du træne for kun 220 kr. pr. måned. Klik på linket for at læse mere – eller tilmeld dig ved at klikke på knappen længere oppe på siden. Husk at skrive en note om hvem du er i familie med, når du tilmelder dig.
 4. KulNaTur-foreningen Skodsborg

  pr. år 200 kr.

 5. Klippekort 10 klip 850 kr. Skal bruges inden 1 år. Kan deles. Gælder også som medlem af kulNatur-foreningen og derfor giver klippekort adgang til vores KulNaturtilbud
 6. DROP IN pris – 100 kr.

PRØVETIME: Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en GRATIS prøvetime

FERIE: Vi følger børnenes ferier MED MINDRE ANDET ER ANFØRT. JULI MDR ER DER ÅBEN MANDAG- ONSDAG ALLE HOLD Tilmeld nyhedsbrev – vi skriver her om der er åben i ferierne

MEDLEMSKAB PÅ PAUSE (PASSIV): koster 30 kr. pr. mdr. og så er du stadig medlem af KulNatur-foreningen.

OPRETTELSE AF SKOVFIT.DK: 100 KR. (DÆKKER HERUNDER OGSÅ MEDLEMSKAB AF FORENINGEN BAG SKOVFIT.DK – KULNATUR-FORENINGEN SKODSBORG) – RESTEN AF KALENDERÅRET. DE 100 KR. OPKRÆVES 1 GANG OM ÅRET FOR FERENINGSMEDLEMSKAB (I JANUAR)

 UDMELDELSE -­Medlemmet kan til enhver tid udmelde sig med løbende måned + 1 måneds varsel. Udmeldelses skal ske til

mail@kulnatur.dk

FORENINGEN KULNATUR.DK: KOSTER 200 KR. PR ÅR FOR MEDLEMSKAB AF KULNATUR-FORENINGEN. FOR SKOVFIT.DK-MEDLEMMER DOG KUN 100 KR SOM BETALES JANUAR OG DÆKKER HELE ÅRET. ER DU MEDLEM KAN DU KØBE VORES BILLETTER TIL KULNATUR-PRIS OG TAGE EN LEDSAGER MED TIL KULNATURPRIS.

SPØRGSMÅL VEDRØRENDE INDMELDELSE, træning og div. SKRIV TIL

mail@kulnatur.dk

Tilmeld dig her: (HUSK at tilmelde dig vores Nyhedsbrev TRYK HER når du melder dig ind. Vigtigt at du er tilmeldt vores “fysiske” nyhedsbrev da det er her du får oplysninger om vores nye hold og events…)

Er du i tvivl om hvilket medlemsskab du skal vælge så send os en mail mail@kulnatur.dk