Urtevandring

Bestil urtevandring HER
Naturen er smækfyld med sunde velsmagende urter der både gavner dit køkken og din sundhed.. Vi har det hele – LIGE her i vores nordiske skønne og givende natur  

Tag med på skovfit.dk´s urtevandringer og bliv inspireret:  Turen tager som udgangspunkt 2 timer (med mindre det er en af vores udviddede ture) og der er smagsprøver fra natrens spisekammer efter turen omkring bålet.

Vi går i et roligt tempo så alle kan følge med. Du hører om historien bag de mange urter – høre om det gamle folkekøkken og folkemedicin og bliver klædt på til at gå hjem og fortsætte i eget sunde køkken. 

Jeanett Debb er guide på turerne og er bl.a. forfatter til bøgerne 

Skovens spisekammer, Strandens spisekammer og Vild med gran. Bøgerne er skrevet med netop udgangspunkt i de 3 typer sanketure Jeanett tilbyder fra lokationen Skodsborg Station.

Strandens spisekammer

Skovens spisekammer 

Grantour til granskoven

 

 

 

 

 

 

Jeanett er bosat i det ene tårn på den gamle stationsbygning (Skodsborg st.)  der er hendes barndomhjem. Jeanett har siden barnsben lært at sanke fra naturen og faktisk netop disse ture har hun gået med hendes læremester – nemlig hendes dygtige mormor der havde styr på hvad det vilde spisekammer kan i både folkemedicinen og i husmandskøkkenet. 

Der er urtevandringer hele året. 

BESTIL VILDE TURE HER

 (Aflysning ved ikke nok tilmelding)

Tag er pose, evt. havehandsker og lille saks med – evt en lille blok til noter.

GRANTOUR
Bestil din egen Grantour/juletur i naturen HER

URTEVANDRING & GRANTOURS

 

 

 

 


BESTIL BØGER HER

 SEND EN MAIL mail@kulnatur.dk 

 

Arrangementer inden for kultur, natur og motion…

Skovens urtedrik - Skovsmoothie efter træning

Lille film fra vores jule grantour med granmenu og jazz