SKOVFULNESS

Stræk ud/stress ned. Læren om vilde urter i skoven. Fokus på balance, udstræk og nærvær. Mental styrke i skovens dybe stille ro.

Hold hver mandag kl. 11.00- 12.15 

Sindet og fysiken påvirkes positivt i naturen. Overlæge Rikke Engell i psykiatrien har skrevet et indlæg i bogen TRÆN MED NATUREN (ny bog af Jeanett Debb – konceptudvikler af skovfit.dk) om hvad det er der sker med os når vi opholder os i natur. Se mere HER
Holdet Skovfulness fra mandag d. 19. april Tryk her for oprettelse (Du skal tilmelde dig basemedlemsskab og derefter huske at skrive favorit hold på) Hvis du er Vip medlem indgår holdet naturligvis i dit medlemsskab.

 

 

 

 

 

 

Få sanserne stimuleret og kom ned i  kroppen.

Du får urter med hjem til dit eget sunde køkken. Og derved får du trin for trin med årstiden, mulighed for at få lært hvad de vilde urter kan for dig, din sundhed og dit grønne smagfulde “vilde”køkken. Vi slutter af med en drik fra skovens spisekammer. Bestil adgang til hold ved at skrive til mail@skovfit.dk du er velkommen til en prøvetime.

Skovfulness følger urterne

Lille film om vilde urter TRYK

Ca.en halv times urtelære

og ca. en halv times udstræk, balancetræning og nærværsøvelser. Afsluttende med en smagsprøve fra naturen.

Sanke, smage, dufte – være tæt på naturen. Stræk UD – stress ned!

Stoffer der bl.a. findes i en lykkepille findes i naturen. Det er en lykke at komme ud og få stimuleret hele systemet. Mentalt som fysisk.

Naturlig posetiv – Kommer helt af sig selv når du går ud og går i et med naturen.

Skovfulness ligger i punkt 2 i det grønne hjul.

 

Den friske luft er en VIGTIG  faktor i vores træning, og målet er at få et stykke af naturen med hjem. Vi afslutter træningen med lidt godt fra skovens spisekammer.

Holdet inspirer dig forhåbentlig til at bruge naturlige urter i dit eget sunde køkken – året rundt”

Kan også bestilles som foredrag. Med urtevandring og vild mad. SE HER

 

Hør historien om Lars der gik FRA KULKÆLDEREN TIL SKOVENS LYS TRYK HER