Step I naturen

Nyt hold efter sommerferien

STEP I NATUREN

 

Tirsdag 17.30 samt lørdag kl 10:00

Skriv for prøvetime  mail@skovfit.dk

Tirsdagsholdet er for begyndere. Men lørdagsholdet fra foråret vil blive med mere tryk på.

 

Pris for et hold pr. mdr. 275 kr. Alle hold I skovfit.dk pr. mdr 425 kr. tilmeld her

 

Step træning som du har savnet det, eller bare behøver! Glad, styrket og med løftet sind vil du guides igennem en styrkende lektion, og komme tonet ud på den anden side

Træningen foregår i moderat temp, og er under kyndig vejledning. Alle kan være med, da instruktion og opbygning af forskellige koordinerede serier foregår
Moderat tempo
Opbygning af alle koordinerede serier
Vejledning
MØD KATRINE TRÆNER AF HOLDET

Til dig der elsker naturen, oplever at den giver dig oplevelser af ro og skønhed, har Skovfit planlagt et step hold, til dig der vil styrke knogler og ledbånd, samtidig med at få pulsen op, styrke hjernen igennem balancetræning som koordination. Af sikkerhedsmæssige årsager foregår træningen på en step bænk

Bænken er udviklet af Gin Miller, i samarbejde med Reebok, da Gin havde knæskader, og som engageret sportsmenneske ønskede at gennemføre optimal genoptræning.
Vi ved at balancetræning er vigtig, det tilbyder steppen.
Knæskader samt forebyggelse af samme, skal arbejdes med på step.
Kordination samt styrkelse af muskulatur, foregår samtidig med forbrænding.
Program er tilrettelagt så alle kan få indføring i steppens verden. Musik til træningen er valgt så den foregår i samspil med skovens og havets sprog.
Jeg hedder Katrine Kjærulff -Schmidt. Jeg forelskede mig i denne træningsform som ung, og uddannede mig hos Bettina Borg, som drev fitness Consulting da aerobic var på dit højeste.
Jeg bruger min hverdag på at være i naturen hvor der altid er mere at lære, sådan fandt jeg Jeanett, der altid tilbyder af sin viden og interesse. Jeg lever af at arbejde som kropsterapeut, og er ansat hos A.M Academy, hvor jeg er uddannet. I baghaven har jeg en pædagoguddannelse, 40 års erfaring som gadegøgler, kort erfaring som reiki healer, og en indstilling til at prøve at turde lidt mere i livet end jeg gør.
Samtidig giver steptræningen mig muligheden for at få styr på de ekstra 5 kilo der virker fast besluttet på at bo omkring midt maveparti, hvorfor jeg virkelig ser frem til at starte.
Jeg glæder mig til at se jer til første step lektion i sensommeren. Hold øje med skovfit.dk, og ring endelig til mig om du vil vide mere telefon: 42452067. Jeg er tilbage fra ferie  9/8.