Grantour Online

Da vi er blevet nødt til at aflyse vores grantour lørdag d. 6. februar pga. corona-nedlukning har vi besluttet at lave den online i stedet.

Hvad vil det sige?

Lørdag d. 6. februar kommer du som oprindelig aftalt forbi Skodsborg station imellem kl. 11.00 og 12.30 ved skovskuret ved skovindgangen. I dette tidsrum får du udleveret en vild granpakke.

I pakken vil være granprodukter samt en guide til hvordan du tilbereder det. Det meste ER tilberedt. I pakken vil et stykke vild kage med granglasur og en lille gransnaps og andre spændende smagsoplevelser med gran. Desuden vil der ligge en pose med forskelligt gran du skal bruge til vores online kursus.

Det hele er portionsanrettet med smagsprøver til en person. er i flere skal i købe flere pakker.

Du opfordres naturligvis til at tage en tur i granskoven først – nu når du er kommet til Skodsborg. Men det er naturligvis helt frivilligt. Vi guider dig gerne i den rigtige retning når du besøger os i skovskuret:-)

Kl. 20.00 mødes vi alle online på et link vi sender dig og en kode for deltagelse.

Har du ikke mulighed for at gå LIVE sammen med os på netop dette tidspunkt, kan du se hele liveoptagelsen i en hel uge efter. Men vi håber du dukker op LIVE.

Her bliver du guidet igennem alle smagene og du kan stille alle de spørgsmål du har lyst til. Vi sender dig i løbet af kurset “ud i skoven” via links, så du får en fornemmelse af skoven og ser hvordan grantræerne du smager ser ud.

Vi slutter af med en skål sammen i gransnaps. Online kurset tager ca. 1,5 time. Vi hygger os sammen med smage og historien om det smagfulde og spændende gran som vores forfædre har nydt igennem tusindevis af år.

Har du ikke mulighed for at komme forbi og hente den vilde granpakke kan du få bragt den ud for 60 kr. (hvis du bor inden for 15 km.) Men det kunne være hyggeligt at hilse på dig ude i skoven. Vær dog opmærksom på, at kommer der flere på en gang, vil vi sørge for at i holder afstand og så må i vente til det er jeres tur. Vi passer på hinanden!

Pris for vild granpakke plus online foredrag  250 kr.

(medlemmer 200 kr.)

Online-grantour uden vild granpakke 100 kr.