Holdforløb for borgere

Genfind balancen i skoven

Skovfit.dk har udviklet et tilbud til alle borgere, der er stress-, depressionsramte –

og/eller gået i stå.

Vi hjælper med at give et kærligt, håndholdt skub til at genfinde den naturlige balance og komme i gang igen.

)Skovfulness er et forløb, hvor vi starter med blide stræk og nærværsøvelser i naturen. Inspirationen er hentet fra japanske Shinrin youku, der betyder ”skovbad”. Vi laver blød fitness i skoven og afslutter med et kig ind i skovens spisekammer, der rummer mange helende egenskaber, som man kan bruge i sit eget sunde køkken. Det handler om at styrke sig selv, bruge alle sanser, mens man i skovens dybe stille ro finder balancen og senere vej tilbage mod arbejdsmarkedet.

Forløb på 8 uger max 15 personer.

Tilbuddet indeholder 1-2 gange ugentlig Skovfulness i skoven. Her får man mulighed for at mærke sig selv og kroppens signaler i naturens omgivelser. Man får mulighed for at træne med andre i samme situation og derved opbygge et netværk, samt dele ressourcer med ligestillede.

Borgerne får redskaber til, hvordan de kan hjælpe sig selv ved få enkle løsninger, der ligger lige ude i naturen.

Efter de 8 uger tilbydes borgeren at blive sluset ud gennem “det grønne hjul.” (5 punkter, vi kører med i skovfit). Den stressramte borger kan starte ved punkt 1 og 2, som er en del af 8 ugers-forløbet.
Herefter kan borgeren stille og roligt selv fortsætte på holdet ”blød skovfit” – ”skovfit for alle” og sidst ”Turbo/styrke”. Der er altså en mulighed for at blive sluset ud og fastholdt i en sund og naturlig livsstil.

 

Kontakt: Jeanett Debb 41288929

mail@kulnatur.dk